fbpx Reparation af Huawei Huawei Mate 9 Pro i Holstebro eller Esbjerg

Reparation af Huawei Mate 9 Pro

Har du uheldig med din Huawei Mate 9 så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Vi udfører reparationer på din Huawei skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din Smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en Huawei Mate 9 klares typisk inden for 1 time. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet
Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.

 

 

 


Huawei Mate 9 Pro

Prisliste for reparationer

Huawei Mate 9 Pro Skærm 1949 kr.

Huawei Mate 9 Pro Batteri 499 kr.

Huawei Mate 9 Pro Ladestik 349 kr.

Huawei Mate 9 Pro Højttale 349 kr.

Huawei Mate 9 Pro Mikrofon 399 kr.

Huawei Mate 9 Pro Bagside 499 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsHuawei Mate 9 Pro reparation Esbjerg

Huawei Mate 9 Pro reparation Holstebro

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.