fbpx Reparation af Apple Macbook Air i Holstebro eller Esbjerg

Reparation af Macbook Air

 

Har du uheldig med din Macbook Air, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Vi udfører reparationer på din Macbook skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din Macbook Air er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en Macbook Air klares typisk inden for 1 time. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet
Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


Prisliste for reparationer

Macbook Air Skærm Fra 2799,- kr.

Macbook Air Batteri 999 kr.

Macbook Air Ladestik 599 kr.

Macbook Air Trackpad Fra 499 kr.

Macbook Air Oplade chip 999 kr.

Macbook Air WiFi/Bluetooth 799 kr.

Macbook Air Harddisk Fra 1799 kr.

Macbook Air Keyboard Fra 799 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og moms


Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.