fbpx Billig reparation af Apple iPhone 6S

Reparation af iPhone 6S

ar du tabt din iPhone 8 Plus, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation

Vi udfører reparationer af din iPhones skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service

Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en iPhone 8 Plus klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet

Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


Apple iPhone 6S reparationer

Prisliste for reparationer

iPhone 6s Skærm 340 kr.

iPhone 6s Batteri 249 kr.

iPhone 6s Kamera 549 kr.

iPhone 6s Ladestik 349 kr.

iPhone 6s selfie kamera 349 kr.

iPhone 6s Højttaler 349 kr.

iPhone 6s Mikrofon 349 kr.

iPhone 6s Power/volume 349 kr.

iPhone 6s Homeknap 349 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsiPhone 6S - den lille revolution

Da Apple valgte at opdatere den populære iPhone 6 i 2015, og i samme ombæring tilføjede det vigtige 'S' til navnet, var det ikke mindre end en lille revolution. Opdateret og mere stabil alu-ramme, bedre kamera, opdateret processor, 3D-touch, 12 MP kamera og antenne. iPhone 6 var i forvejen en god telefon med sin lækre Retina-skærm på 4,7 tommer og sit slanke design. S-opdateringen gjorde den endnu bedre - nærmest fantastisk.

I skrivende stund (2017) er iPhone 6S og storebroderen iPhone 6S Plus en af de mest hyppigt reparerede enheder på vores værksted. Ikke fordi de let går i stykker, men simpelthen fordi der er solgt så mange enheder. Og ja, det kan sagtens betale sig, at få den repareret hvad enten det drejer sig om et nyt batteri, et skærmskift, et ladestik eller en home-knap der driller, så er den populære smartphone absolut reparationsværdig i flere år frem.

Høj gensalgsværdi

Hvis du ønsker at opgradere til fx 7'eren, skal du vide, at du stadig kan få en god pris for en brugt iPhone 6S. Mange vælger at sælge deres brugte telefon på fx Den Blå Avis, hvor der i de seneste år har været en markant stigning af annoncer for mobiltelefoner - og særligt for iPhones.

Netop på grund af værdien af brugte iPhones, kan det i de fleste tilfælde betale sig at få et nyt batteri i telefonen eller få skiftet et revnet skærmglas.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.