Reparation af iPhone 5S

Er din mobiltelefon ødelagt eller trænger den til et nyt batteri? Hos os REPMOBIL finder du nogle af Danmarks laveste priser på iPhone 5S skærmreparation.

Et revnet glas eller et fladt batteri er intet problem for vores erfarne teknikere, som også udfører mange andre typer reparationer på iPhones.

Vi har et stort lager af kvalitetsreservedele og giver selvfølgelig garanti på alle vores reparationer.

Du kan enten sende din telefon gratis ind til os eller aflevere den i en af vores butikker i Esbjerg eller Holstebro. Dukker du op i butikken, kan vi som regel skifte skærm eller batteri på 30 minutter. Sender du den ind, og er reservedelen på lager, tilbyder vi dag-til-dag returnering.


Apple iPhone 5S

Prisliste for reparationer

iPhone 5S skærmskift (sort) 299 kr.

iPhone 5S skærmskift (hvid) 249 kr.

Nyt batteri til iPhone 5S 249 kr.

Homeknap 299 kr.

Mikrofon/Ladestik 449 kr.

Højttaler 299 kr.

Kamera 449 kr.

Powerknap 849 kr.

WiFi 449 kr.

Volumenknap 849 kr.

Vibrator 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og moms5S - er den værd at reparere?

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone 5S, så er det korte svar: Ja - det kan altid betale sig. Det er stadig en god smartphone, og vi har mange kunder, som er glade for den håndvenlige formfaktor. For mange ligger den bedre i hånden end fx en iPhone 6S og da ihvertfald end storebroderen 6S Plus. Hvis du overvejer at pensionere din gamle iPhone, så tøv lige en kende: En af de lidt oversete fordele ved Apples produkter er den høje gensalgsværdi. Selv "gamle" modeller som iPhone 4 og 4S bliver stadig solgt brugt i stor stil. Og med et frisk batteri eller et skærmskift kan du gøre din gamle smartphone attraktiv igen. Har din enhed kosmetiske fejl efter slid, kan vi som regel finde en god pris på en opfriskning med nye reservedele.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.