fbpx Billig reparation af Apple iPhone 5S

Reparation af iPhone 5S

Har du tabt din iPhone 5s, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Vi udfører reparationer af din iPhones skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 

Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en iPhone 5s klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet
Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.

 

 


Apple iPhone 5S

Prisliste for reparationer

iPhone 5S skærmskift (sort) 249 kr.

iPhone 5S skærmskift (hvid) 249 kr.

Nyt batteri til iPhone 5S 249 kr.

Homeknap 299 kr.

Mikrofon/Ladestik 449 kr.

Højttaler 299 kr.

Kamera 449 kr.

Powerknap 849 kr.

WiFi 449 kr.

Volumenknap 849 kr.

Vibrator 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og moms5S - er den værd at reparere?

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone 5S, så er det korte svar: Ja - det kan altid betale sig. Det er stadig en god smartphone, og vi har mange kunder, som er glade for den håndvenlige formfaktor. For mange ligger den bedre i hånden end fx en iPhone 6S og da ihvertfald end storebroderen 6S Plus. Hvis du overvejer at pensionere din gamle iPhone, så tøv lige en kende: En af de lidt oversete fordele ved Apples produkter er den høje gensalgsværdi. Selv "gamle" modeller som iPhone 4 og 4S bliver stadig solgt brugt i stor stil. Og med et frisk batteri eller et skærmskift kan du gøre din gamle smartphone attraktiv igen. Har din enhed kosmetiske fejl efter slid, kan vi som regel finde en god pris på en opfriskning med nye reservedele.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.