fbpx Reparation af Apple iPhone 11 Pro Max i Holstebro eller Esbjerg

Reparation af iPhone 11 Pro Max

Har du tabt din iPhone 11 Pro Max, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation

Vi udfører reparationer af din iPhones skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service

Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en iPhone 11 Pro Max klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet

Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


iphone 11 pro max reparationer

Prisliste for reparationer

iPhone 11 Pro Max Skærm 999 kr.

IPhone 11 Pro Max Batteri 699 kr.

iPhone 11 Pro Max bagglas 799 kr.

IPhone 11 Pro Max Kamera 999 kr.

IPhone 11 Pro Max Ladestik 599 kr.

iPhone 11 Pro Max selfie kamera 699 kr.

IPhone 11 Pro Max Højttaler 599 kr.

Frontkamera - Minus Face ID 899 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsVi reparerer din iPhone 11 Pro Max’s skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølgelig også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være det billigste smartphone og it-reparationsværksted i landet.

 

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.