fbpx Få skiftet skærm på din iPad Air - mens du venter

Reparation af IPad 2017

Har du tabt din IPad 2017 så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Vi udfører reparationer af din IPads skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 

Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en IPad 2017 klares typisk inden for 3 timer. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet
​Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


Prisliste for reparationer

IPad 2017 Homeknap 299 kr.

IPad 2017 Jackstik 399 kr.

IPad 2017 Kamera 599 kr.

IPad 2017 Ladestik 499 kr.

IPad 2017 LCD 799 kr.

IPad 2017 Lydløsknap 399 kr.

IPad 2017 Powerknap 399 kr.

IPad 2017 Skærm 499 kr.

IPad 2017 Volumeknap 399 kr.

IPad 2017 Wifi 399 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsiPad Air: En af de mest populære iPads

Af alle de forskellige iPads, der efterhånden er på markedet, er iPad Air uden tvivl en af de mest populære. Noget har Apple ramt rigtigt i forhold til pris, skærmstørrelse og funktionalitet. Med sin knivskarpe 9,7 tommer store Retinaskærm og den lynhurtige A7-processor er det, sammen med den attraktive pris, et superlækkert værktøj - eller en god underholdningsmaskine til ungerne :-)

Derfor er iPad Air en af de tablets, som vi reparerer rigtig mange af. Udover en revnet skærm ved uheld, så er problemer med ladestikket eller en homeknap der hænger noget vi ofte ser, og i mange tilfælde er det simpelthen på grund af slid.

Bemærk: Vi reparerer også iPad Air 2 - efterfølgeren til den første Air.

Originale reservedele?

Desværre kan det ikke lade sig gøre at købe originale reservedele til Apple-enheder, som man fx kan til Samsung, Sony, OnePlus og alle de andre. Det gælder alle værksteder - undtaget naturligvis reparationer foretaget af Apple selv under garantien.

Vi gør meget ud af at skaffe de bedste reservedele, som enten er i samme eller bedre kvalitet end original. Vi har flere tusind enheder forbi værkstedet om året, og opdager hurtigt, hvis de reservedele vi har modtaget ikke lever op til vores strenge kvalitetskrav. Vi giver jo garanti på alle vores reparationer. Og det kan vi kun gøre, hvis vi står inde for kvaliteten.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.