fbpx Reparation af Andre Roborock S5 i Holstebro eller Esbjerg

Reparation af Roborock S5

Har du udfordringer med din Roborock S5 - eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finde den reparation eller service du har brug for.

Reparation

Vi udfører reparationer af din Roborock S5. Om det batteri, lasersensor, hjul, filter, blæser eller motor, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølgelig også en løsning til det. Vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen og bestræber os på at være det billigste støvsuger-værksted i landet. 

Service

Vi ved, hvor vigtig din støvsuger er. Derfor fokuserer vi på at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et batteriskift på en Roborock støvsuger klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet

Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle reservedele med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at vi udfører reparation med det bedste reservedelekvalitet på markedet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


Prisliste for reparationer

Roborock S5 Lasersensor Fra 499 kr.

Roborock S5 Blæser Fra 499 kr.

Roborock S5 Motor Fra 499 kr.

Roborock S5 Batteri Fra 499 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og moms


Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.