fbpx Billig reparation af OnePlus 3

Reparation af OnePlus 3

Har du tabt din OnePlus 3 så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reperation 
Vi udfører reparationer af din OnePlus smartphones skærm, bagside, batteri, kamera, bagside og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 

Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en OnePlus 3 klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'.

Kvalitet
Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


OnePlus 3

Prisliste for reparationer

OnePlus 3 Skærm 1199 kr.

OnePlus 3 Batteri 349 kr.

OnePlus 3 Kamera 399 kr.

OnePlus 3 Ladestik 349 kr.

OnePlus 3 Højttale 349 kr.

OnePlus 3 Mikrofon 349 kr.

OnePlus 3 selfie kamera 349 kr.

8 OnePlus 3 Antenne 349 kr.

OnePlus 3 Power/volume 349 kr.

OnePlus 3 Jackstik 349 kr.

OnePlus 3 Vibrator 349 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsOnePlus 3 - den kinesiske flagskibs-dræber?

OnePlus er en ret ny kinesisk smartphoneproducent, men som allerede har cementeret sit navn i ligaen for de mest populære mobiltelefoner. OnePlus giver de store mærker som Apple og Samsung kamp til stregen: Top-specifikationer og lave priser. Det er uden tvivl en mobil, hvor du får rigtig meget for pengene. OnePlus 3 kom på markedet i 2016, og har en Snapdragon 820 processor, 6 GB RAM og 64 GB hukommelse. Vi oplever en stigende interesse for alternativer til de mere etablerede klassiske mærker - og vi var derfor hurtige til at kunne tilbyde billig reparation af hele OnePlus-serien.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.