fbpx Hurtig rep af iPhone 5 - billigt og sikkert

Reparation af iPhone 5

Har du tabt din iPhone 5, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Vi udfører reparationer af din iPhones skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 

Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en iPhone 5 klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'. Du kan også bestille din reparation online. Det er gratis at sende din enhed ind, og vi sender den lynhurtigt tilbage til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Kvalitet
​Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.

 

 


Apple iPhone 5

Prisliste for reparationer

Bagcover 499 kr.

Mikrofon/Ladestik 299 kr.

Ny skærm (sort) 249 kr.

Ny skærm (hvid) 249 kr.

Homeknap 299 kr.

Volumenknap 749 kr.

Powerknap 749 kr.

WiFi 449 kr.

Højttaler 299 kr.

Batteri 249 kr.

Kamera 449 kr.

Vibrator 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsKan det svare sig at reparere en iPhone 5?

Det korte svar er: Ja, det kan det. Vi ser rigtig mange, som enten sælger deres brugte iPhone eller lader familiemedlemmer "arve" den brugte telefon. 5'eren er stadig en god smartphone - lille og let, og med et nyt batteri kan den have bedre batterilevetid end de nyere flagskibstelefoner. Hvis du sammenligner en Apple-enhed med andre mærker, så er en væsentlig faktor gensalgsværdien, som selv for ældre smartphones er forholdsvist høj. Priserne for reservedele er efterhånden lav, så hvis din gamle mobil alligevel bare ligger i skuffen med en ødelagt skærm eller et fladt batteri, kan du ligeså godt glæde andre - og tjene lidt på det selv.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.