Reparation af iPhone 5

På trods af iPhone 5's efterhånden høje alder, så kan det stadig svare sig at give den nyt liv fx med et skærmskift eller et nyt batteri.

Vi giver garanti på alle vores reparationer af iPhone 5 og er du ikke i nærheden af vores værksted i Holstebro, kan du indsende fra hele Danmark - helt gratis og forsikret.

Vi ved, hvor træls det er skulle undvære sin mobiltelefon, og derfor har vi dag-til-dag levering, såfremt alle reservedele er på lager.


Apple iPhone 5

Prisliste for reparationer

Bagcover 499 kr.

Mikrofon/Ladestik 299 kr.

Ny skærm (sort) 249 kr.

Ny skærm (hvid) 249 kr.

Homeknap 299 kr.

Volumenknap 749 kr.

Powerknap 749 kr.

WiFi 449 kr.

Højttaler 299 kr.

Batteri 249 kr.

Kamera 449 kr.

Vibrator 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsKan det svare sig at reparere en iPhone 5?

Det korte svar er: Ja, det kan det. Vi ser rigtig mange, som enten sælger deres brugte iPhone eller lader familiemedlemmer "arve" den brugte telefon. 5'eren er stadig en god smartphone - lille og let, og med et nyt batteri kan den have bedre batterilevetid end de nyere flagskibstelefoner.

Hvis du sammenligner en Apple-enhed med andre mærker, så er en væsentlig faktor gensalgsværdien, som selv for ældre smartphones er forholdsvist høj. Priserne for reservedele er efterhånden lav, så hvis din gamle mobil alligevel bare ligger i skuffen med en ødelagt skærm eller et fladt batteri, kan du ligeså godt glæde andre - og tjene lidt på det selv.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.