Reparation af iPad Air

Er glasset på din Apple iPad Air smadret eller trænger den til et nyt batteri? Vores erfarne teknikere udfører alle typer reparationer på din iPad. Der er selvfølgelig garanti på alle vores reparationer, og vi benytter kun nye dele i højeste kvalitet.

Vi har et stort lager af kvalitetsreservedele til alle iPads, og kan skifte skærmen dag-til-dag. Hos os kan du også købe tilbehør som covers og panserglas - hvis du vil beskytte din iPad mod slag og ridser.

Oplever du andre problemer med din iPad Air, som fx home-knap, der ikke virker eller kan den ikke lade, så benyt vores walk-in service hos Goblue i gågaden i Holstebro eller Esbjerg - vi stiller diagnosen og finder en god løsning.

Som noget nyt kan du bestille din iPad reparation online, og sende den ind til os gratis og forsikret. Vi returnerer din reparerede iPad hurtigt via GLS til en pakkeshop i nærheden af dig - ofte dag-til-dag.


Apple iPad Air

Prisliste for reparationer

Ny skærm - iPad Air 599 kr.

Ladestik 1399 kr.

Lydløsknap 1399 kr.

WiFi 1299 kr.

Skift af LCD-panel 1999 kr.

Powerknap 1399 kr.

Jackstik 1299 kr.

iPad Air homeknap 999 kr.

Volumenknap 1399 kr.

Kamera 1399 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsiPad Air: En af de mest populære iPads

Af alle de forskellige iPads, der efterhånden er på markedet, er iPad Air uden tvivl en af de mest populære. Noget har Apple ramt rigtigt i forhold til pris, skærmstørrelse og funktionalitet. Med sin knivskarpe 9,7 tommer store Retinaskærm og den lynhurtige A7-processor er det, sammen med den attraktive pris, et superlækkert værktøj - eller en god underholdningsmaskine til ungerne :-)

Derfor er iPad Air en af de tablets, som vi reparerer rigtig mange af. Udover en revnet skærm ved uheld, så er problemer med ladestikket eller en homeknap der hænger noget vi ofte ser, og i mange tilfælde er det simpelthen på grund af slid.

Bemærk: Vi reparerer også iPad Air 2 - efterfølgeren til den første Air.

Originale reservedele?

Desværre kan det ikke lade sig gøre at købe originale reservedele til Apple-enheder, som man fx kan til Samsung, Sony, OnePlus og alle de andre. Det gælder alle værksteder - undtaget naturligvis reparationer foretaget af Apple selv under garantien.

Vi gør meget ud af at skaffe de bedste reservedele, som enten er i samme eller bedre kvalitet end original. Vi har flere tusind enheder forbi værkstedet om året, og opdager hurtigt, hvis de reservedele vi har modtaget ikke lever op til vores strenge kvalitetskrav. Vi giver jo garanti på alle vores reparationer. Og det kan vi kun gøre, hvis vi står inde for kvaliteten.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.