fbpx Reparation af Samsung Samsung S7 Edge i Holstebro eller Esbjerg

Reparation af Samsung S7 Edge

Har du tabt din Samsung Galaxy S7 Edge, så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reparation

Vi udfører reparationer af din Samsungs skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service

Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en Samsung Galaxy S7 Edge klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'.

Kvalitet

Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


Galaxy S7 Edge reparationer

Prisliste for reparationer

Samsung S7 Edge Skærm 1799 kr.

Samsung S7 Edge Batteri 399 kr.

Samsung S7 Edge Kamera 599 kr.

Samsung S7 Edge Ladestik 399 kr.

Samsung S7 Edge Antenne 399 kr.

Samsung S7 Edge Højttale 399 kr.

Samsung S7 Edge Mikrofon 399 kr.

Samsung S7 Edge Vibrator 399 kr.

Samsung S7 Edge Power/volume 399 kr.

Samsung S7 Edge Bagside 399 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsVi reparere din Samsung Galaxy S7 Edge’s skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen, og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 
Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.