Reparation af OnePlus One

Har du tabt din OnePlus så noget er gået i stykker eller trænger den til anden form for kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig med af finder den reparation eller service du har brug for.

Reperation 
Vi udfører reparationer af din OnePlus smartphones skærm, bagside, batteri, kamera, bagside og hvis der er brug for andet så finder vi selvfølge også en løsning til det. Og vi tilbyder 6 måneders garanti på reparationen. 

Vi bestræber os efter at være de billigste smartphone og it reparations værksted i landet. 

Service
Vi ved, hvor vigtig din smartphone er. Derfor fokuserer vi på, at vores reparationer bliver udført inden for overkommelig tid. Et skærmskift på en OnePlus klares typisk inden for 45 minutter. Vi kan selvfølgelig have ekstra travlt, men i langt de fleste tilfælde, kan vi overholde vores mantra om, at 'vi skifter, mens du venter'.

Kvalitet
Vi benytter kun gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos vores leverandør, tjekker vi selv alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer vi, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som vi ønsker at levere - og som du bliver gladest for i længden.


OnePlus One

Prisliste for reparationer

OnePlus One skærmskift 699 kr.

Batteri 299 kr.

Højttaler 299 kr.

Mikrofon 299 kr.

Frontkamera 299 kr.

Bagkamera 299 kr.

Vibrator 299 kr.

Jackstik 299 kr.

Power/volume 299 kr.

Ladestik 299 kr.

Antenne 299 kr.


Alle priser er inkl. reparation, reservedele og momsDe første med OnePlus reparationer i Danmark

Vidste du, at Goblue/REPMOBIL var blandt de første til at tilbyde skærmskift af OnePlus mobiltelefoner i Danmark? På vores søsterside goblue.dk kunne vi se, at salget af OnePlus One, Two og 3 var stigende, og derfor var det naturligt for os også at tilbyde reparationer af de populære telefoner. Fordelen ved at være først på markedet er, at vi også er de mest erfarne. Har du brug for andre reparationer på din OnePlus-enhed, er du velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Skriv til os eller ring 97 42 12 05.
Alle hverdage fra 09 - 17. Lørdag fra 10 - 14.